Smokefunding

Boka din plats i röken, när röken är fullbokad röker jag till dig.

Introduktionserbjudande: Förhandsboka dina rökta produkter eller boka plats till ditt eget kött HÄR och få 10% i rabatt.

Nästa rökning så fort röken är fullbokad eller senast den 12 februari 2025.

Just nu är 76% av röken obokad


Så här fungerar det…

Boka din plats i röken

Boka din plats i röken genom att fylla i formulär för bokning här nedan. Välj antingen från Smoky Bears utbud ”Röken är snart igång” eller välj rökning av ditt eget kött ”Boka din egen plats”. Smoky Bears produkter är alltid SVENSK köttråvara och allt vacuumpackas i singelpack enligt din bokning. Om du har eget kött, glöm då inte att boka om du vill att jag saltar (rimmar) dina styckningsdetaljer. Tänk på att jag har begränsad kapacitet att salta ditt kött så det kan vara svårt att boka till i efterhand. För att din bokning ska vara giltig betalar du en handpenning via Bankkort (rekommenderas) i kassan eller via Swish. Vid Swishbetalning får du instruktioner i din bekräftelse, endast ifyllt formulär gäller inte som bokning.

Jag kontaktar dig

Ca 2 veckor före planerad rökning får du ett meddelande att röken börjar närma sig fullbokad. Du har då möjlighet att komplettera din bokning om det finns plats. Det är nu dags att börja planera dina förberedelser för dig som har bokat plats i röken för egna styckningsdetaljer.

Inlämning av egen styckningsdetalj

Om du har bokat plats för dina egna styckningsdetaljer lämnar du in det enligt enligt överenskommelse beroende på vald omfattning. Invägning och unik uppmärkning av detaljer samt genomgång av dina önskemål, t.ex. önskad kärntemperatur, kryddning osv.
Har du valt saltning lämnar du dina styckningsdetaljer en vecka före planerad rökning, i annat fall kan du lämna in dem dagen före planerad rökning, i undantagsfall samma morgon. Lämna dina styckningsdetaljer i en väl tillsluten plastpåse, inga emballage eller förslutningar returneras. Allt inlämnat kött ska vara tinat och klart att hantera vid inlämningen.

Avhämtning

 När allt är klart för avhämtning så får du ett SMS med instruktioner om var och när du kan hämta din bokning. Du betalar enkelt med Swish eller kort när du hämtar. Naturligtvis räknar jag av din handpenning och eventuell rabatt i kassan.


Har du eget kött i frysen, har du slaktat själv eller har jaktlyckan varit god?
Boka plats i röken för dina egna styckningsdetaljer.

Jag röker ditt kött (Ej fisk) efter dina önskemål, OBS! Vildsvin skall vara testat och fritt från Trikiner.
Vid inlämning väger vi upp dina styckningsdetaljer, kilopris avser inlämnad vikt. Inlämnad vikt under 2,5 kg debiteras minimibelopp enligt nedan.

Endast rökning, du lämnar ditt kött dagen innan och hämtar samma dag eller dagen efter rökning.
Saltning* i 10% saltlag i ca 1 vecka, jag använder 3/4 medelhavssalt och 1/4 nitritsalt (0,55% natriumnitrit) för längre hållbarhet.
Putsning av synliga hinnor och andra oönskade detaljer, ben får du ta ur själv.
Vacuumpackat** i tålig, återanvändbar vacuumplastpåse.

Väljpris/kgmin.
Endast rökning 50:-125:-
inkl. saltning*+10:-+25:-
inkl. puts+10:-+25:-
Vacuumpackat**+10:-+25:-

*begränsad kapacitet, först till kvarn gäller.
**endast utstyckade detaljer, max bredd för vaccumpackning är 400 mm.

Smoky Bear röker alltid sina egna produkter, välkommen med din förhandsbokning.
Vid rökning går ca 1/3 av vikten går upp i rök, kilopris avser rökt produkt.

Väljca-kgkr/kg
Rökt sidfläsk0,6-2,0269:-
Fläskkarré, hel1,5-2,0259:-
Spareribs0,8-1,0219:-

På lager just nu
Pulled Pork
av fläskkarré vacuumpackat, Lagom till fyra personer. instruktioner för uppvärmning på förpackningen.
Pulled Pork 500g 149:-

Varmrökt sidfläsk, klar att servera på delibrickan, grilla och lägg på hamburgaren, världens godaste carbonara, chiligryta osv. Eller varför inte bara som tilltugg till grillölen?
Fläskkarré, skapa din egen Pulled pork på ett ögonblick så färsk som om du hade grillat den själv. Eller bara skiva upp och servera med dina egna tillbehör.
Spareribs, med en glaze av Smoky Bears egen BBQ-sås, klar att äta som den är eller värma i ugnen/grillen.

Du bokar enkelt på Smoky Bear Butik en helt ny sida av Smoky Bear, https://happybears.se