Boka din plats i röken!
Nästa rökning är planerad i V 32
När röken är fullbokad så röker jag till dig.
Viltkött eller från egen slakt? Jag vedröker till dig!
Förhandsboka här… När röken är igång fyller jag upp den med olika produkter, de kan ta slut snabbt ibland.
Jag kallar det Smokefunding
Så här fungerar det…
Boka din plats i röken
Välj antingen från Smoky Bears utbud ”Nästa rökning” eller välj rökning av ditt eget kött ”Boka din egen plats”. Smoky Bears produkter är alltid SVENSK köttråvara och allt vacuumpackas i singelpack enligt din bokning. Om du har eget kött, glöm då inte att boka om du vill att jag saltar (rimmar) dina styckningsdetaljer. Tänk på att jag har begränsad kapacitet att salta ditt kött så det kan vara svårt att boka till i efterhand. För att din bokning ska vara giltig betalar du en handpenning via Bankkort (rekommenderas) i kassan eller via Swish. Vid Swishbetalning får du instruktioner i din bekräftelse, endast ifyllt formulär gäller inte som bokning.
Jag kontaktar dig
Du som har bokat din egen plats i röken får ett sms ca 2 veckor före planerad rökning. Det är nu dags att börja planera för dina förberedelser, tänk på att inte lämna djupfrysta styckningsdetaljer. Du har också möjlighet att komplettera din bokning om det finns plats i röken.
Inlämning av egen styckningsdetalj
Du som har har bokat plats för dina egna styckningsdetaljer lämnar in det enligt enligt överenskommelse beroende på vald omfattning. Invägning och unik uppmärkning av detaljer samt genomgång av dina önskemål, t.ex. önskad kärntemperatur, kryddning osv.
Har du valt saltning lämnar du dina styckningsdetaljer en vecka före planerad rökning, i annat fall kan du lämna in dem dagen före planerad rökning, i undantagsfall samma morgon. Lämna dina styckningsdetaljer i en väl tillsluten plastpåse, inga emballage eller förslutningar returneras. Allt inlämnat kött ska vara tinat och klart att hantera vid inlämningen.
Avhämtning
När allt är klart för avhämtning så får du ett SMS med instruktioner om var och när du kan hämta din bokning. Du betalar enkelt med Swish eller kort när du hämtar. Naturligtvis räknar jag av din handpenning och eventuell rabatt i kassan.
Har jaktlyckan varit god?
…har du slaktat själv?
eller bara något eget från frysen?
Boka din egen plats i röken!
Jag röker ditt kött (Ej fisk) efter dina önskemål, OBS! Vid behov ska dina styckningsdetaljer vara testade och godkända t.ex. vildsvin skall vara testat och fritt från Trikiner.
Vid inlämning väger vi upp dina styckningsdetaljer, kilopris avser inlämnad vikt. Inlämnad vikt under 3 kg debiteras minimibelopp enligt nedan.
Pris/kg inlämnad total vikt oavsett antal styckningsdetaljer.
Välj | pris/kg | min. |
---|---|---|
Endast rökning | 50:- | 125:- |
inkl. saltning* | +10:- | +25:- |
inkl. puts | +10:- | +25:- |
Vacuumpackat** | +10:- | +25:- |
Endast rökning, du lämnar ditt kött dagen innan och hämtar samma dag eller dagen efter rökning.
+Saltning* i 10% saltlag upp till 1 vecka, jag använder nitritsalt (0,55% natriumnitrit) för längre hållbarhet.
+Putsning av synliga hinnor och andra oönskade detaljer, ben får du ta ur själv.
+Vacuumpackat** i tålig, återanvändbar vacuumplastpåse.
*begränsad kapacitet, först till kvarn gäller.
**endast utstyckade detaljer, max bredd för vaccumpackning är 400 mm.
Förhandsboka innan det tar slut…
När röken är igång fyller jag upp den med olika produkter, de kan ta slut snabbt ibland. Boka här och betala en liten handpenning så har du försäkrat dig om att inte bli utan vid nästa röktillfälle.

Alltid 10% rabatt vid förhandsbokning av Smoky Bears rökta produkter
Titta in i
Smoky Bear Butik
Smoky Bear röker alltid sina egna produkter, välkommen med din förhandsbokning.

Varmrökt sidfläsk, klar att servera på delibrickan, grilla och lägg på hamburgaren, världens godaste carbonara, chiligryta osv. Eller varför inte bara som tilltugg till grillölen?
Du hittar fler alternativ och bokar enkelt i Smoky Bear Butik en helt ny sida av Smoky Bear, https://happybears.se